”Trött” på tillgänglighet?

Vi hjälper er i mål.

Två veckor. Det är allt vi behöver för att kartlägga de vanligaste tillgänglighetsproblemen som era maskinella tester missar. Klicka på knappen nedan så får du veta mer.


document-controll

Vizzits metadatakoppling – Spara tid och pengar

Sedan en tid tillbaka erbjuder Vizzit möjligheten till en så kallad metadatakoppling för våra verktyg för analys och underhåll av webb. Detta är en lösning som sparar både tid och pengar för dig som kund genom att minska behovet av handpåläggning och eliminera dubbelarbete när du arbetar i flera verktyg. Vad vi kan se är vi dessutom unika på den svenska marknaden med att erbjuda denna typ av tjänst.

På Vizzit har vi våra kunder (dig!) och ert behov i fokus. En stor del av vårt affärserbjudande har alltid handlat om att både tillhandahålla verktyg som ger våra kunder tillgång till matnyttig och relevant information, och som dessutom hjälper dem att spara tid och pengar. När vi fick frågan om det fanns ett sätt vi kunde effektivisera rollstyrning och underhållsarbete av ansvarsområden, svarade vi ”Självklart!”. Resultatet blev Vizzits metadatakoppling.

Men vad innebär en metadatakoppling? Vi börjar med metadata i sig. I varje publiceringsverktyg finns det metadata som vi kan använda oss av för att identifiera sidspecifik information, t.ex. typ av sidinnehåll, vem som är ansvarig redaktör, vem som är innehållsansvarig, när sidan senast uppdaterades, när den publicerades första och senaste gången, och så vidare.

Den här informationen är väldigt användbar för rollstyrning, då den hjälper oss att förmedla rätt information till rätt person.

Men metadatakopplingen gör mer än så. Ert publiceringsverktyg hämtar information om användare, såsom mailadress och namn, från ert active directory (AD). Denna information bifogas sedan till resten av metadatan som skickas till Vizzit varje dag. Det betyder att ni slipper lägga tid och energi på att ändra denna information i flera verktyg, och följa upp att allt blir rätt. Ni gör endast ändringar i ert publiceringsverktyg, t.ex. tillsätter en ersättare för en anställd, och Vizzits metadatakoppling fixar resten. På så sätt sparar ni både tid och pengar, och kan lägga mer fokus på det ni vill prioritera.

Låt oss göra ert arbete enklare och effektivare än någonsin. Hör av dig så berättar vi hur vår metadatakoppling kan gynna just dig! Ring oss på 08 545 888 60, eller maila oss på info@vizzit.se. Låt oss göra det vi gör bäst, så att du kan fokusera på det du vill göra mest.

Vizzit

Make your website happy


Vi söker utvecklare

På Vizzit gör vi våra kunders webbplatser glada. Men för att kunna göra det behöver vi duktiga, passionerade utvecklare. Med andra ord behöver vi dig. Ta chansen att hitta ditt drömjobb hos oss. Låt inte jobbet vara pyton. Kom till oss och jobba med Python.


Klicka här

Våra fyra områden

four.legs.summary


Verktygsportal

I verktygsportalen finns redaktörsspecifik information samt information om hela webbplatsen.Våra glada och ledsna symboler

Vi använder glada och ledsna symboler för att påpeka problem eller åtgärdade problem. De visas bland annat i verktygsportalen intill respektive verktygsingång. Det gör det enkelt att se vad som måste åtgärdas.


smileys.group

CMS-Integration


partner.epi

partner.sitevision

partner.wordpress

Acos CMS